MIŠIĆ SERVIS - Tel: 034/370-471, 065/360-13-00
MIŠIĆ PROFESIONAL - Tel: 034/371-707, 065/360-13-08
ul. Episkopa Save br. 12, 34000 Kragujevac

O nama

Ko smo mi?

Naša firma, izgrađena na temelju iskustva koje datira od 1974. godine, osnovana je početkom 1990. sa jasnom vizijom pružanja vrhunskih usluga popravke električnih uređaja. Poveden radnim iskustvom jednoj multinacionalnoj kompaniji, Dragoslav Mišić je 5. maja 1990. godine odlučio da osnuje „Servis Mišić“ u Kragujevcu i otpočne privatni posao. Danas, nakon više od tri decenije postojanja, ponosni smo na naš kontinuirani rast i razvoj, kao i na sposobnost prilagođavanja potrebama savremenog tržišta.

Naša misija je da budemo lideri u pružanju usluga servisiranja i prodaje električnih aparata širokog spektra, s posebnim naglaskom na inovativnost i prilagodljivost. Vizija nam je da kroz stalne inovacije i usavršavanje osiguramo vrhunski kvalitet usluga i proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe naših klijenata, sa posebnim fokusom na veće industrijske aparate, dubinske pumpe i celokupnu industrijsku opremu.

 

 

 

 

S poštovanjem

NAŠ POSLOVNI PROCES

1. Prijava reklamacije – slanje upita

Reklamaciju tj. vaš upit možete poslati na više načina:
online prijavom
putem maila
sms-om
Administracija će vas obavestiti o prijemu i statusu primljenog zahteva tj. reklamacije – tačnom datumu dolaska.

2. Dolazak i defektaža kvara

Nakon prijema vašeg naloga naš serviser će doći kod vas da izvrši defektažu kvara i predloži vam način njegovog rešavanja. Serviser će najaviti svoj dolazak nekoliko sati unapred.

3. Popravka

Popravku, u zavisnosti od uređaja i vrste kvara, obavljamo u našoj radionici ili kod Vas u domu ili poslovnom objektu. Za vreme trajanja popravke našim kupcima nudimo isporuku zamenskog uređaja, da vaš poslovni proces ili dom ne bi trpeo.

4. Vraćanje uređaja

Naša služba transporta će popravljeni uređaj vratiti na mesto sa kog je uzet, priključiti i još jednom testirati njegovu funkcionalnost.